Soortgenoten

Wij zijn niet de enigen die met de auto of fiets Azië doorkruisen. Dit zijn de soortgenoten die we onderweg zijn tegengekomen.

MA_Kuala Lipis Caroline and Stephen
De eersten die we tegenkwamen waren Caroline en Stephen met Sterlin in Kuala Lipis in Maleisië. We reizen een paar maanden later samen met hen en met Vaughan en Kim met Ivor door China. (travels.caroline-and-stephen.com)
MA_Pulau Penang Joerg and Miriam
De volgende waren Joerg en Miriam in Pulau Penang in Maleisië met een Landcruiser PZJ camper. (weltreise.schmullus.de)
MA_Kangar Jamal and Sofinee
In Kangar in Maleisië werden we ’s avonds uit ons bed gebeld door Jamal voor informatie over Maleisië. De volgende ochtend hebben we met Jamal en Sophinee tijdens het ontbijt gesproken. (/www.byroadtomalaysia.com)
TH_Phang Nga Jean Rebola and family
In Phang Nga in Thailand kwamen Jean Rebola en zijn vrouw en 3 kinderen een ander Frans stel met 4 kinderen afzetten bij ons hotel. (rebolasiatriptour.blogs-de-voyage.fr)
TH_Lampang Dirk and Lieve
In Lampang in Thailand zaten Dirk en Lieve al in het hotel dat we hadden uitgezocht. (www.asiatrails.be)
LA_Vang Vieng - Caracolito
Onderweg in Laos van Vientiane naar Vang Vieng kwamen we Fernando en Sabine tegen, die met hun Volkswagen busje “Caracolito’ de wereld rondreizen. (http://www.lescarminhoenvoyage.fr)
Mohan - Ivor, KuipWagen en Sterling
In Nong Khiaw in Laos zagen we Vaughan en Kim met hun Ivor voor het eerst. Met hen en met Stephen en Caroline met hun Sterlin zijn we een paar dagen later door China gereisd. (http://downtheroadwego.com/)
MG_Ulaanbaatar - Daniel en Marie-Veronique
In Ulaanbaatar kwamen we Daniel en Marie-Veronique met hun Unimog uit Frankrijk tegen in het Oasis Guesthouse. Wij konden ze heel blij maken met onze GPS-kaarten van Mongolië, Rusland en de Stan-landen. (geen website)
MG_Tsagaan Nuur - Valentin en Elody
Bij het meer Tsagaan Nuur kwamen Valentin en Elody met hun Chinese fietsen langs onze kampeerplek gefietst. Zij zijn al wandelend, fietsend en bussend onderweg naar Zuidoost Azië. De fietsen hadden ze een week geleden in Murun voor 80 Euro gekocht en nu gingen ze al kapot. We konden met een bout de achterrem weer repareren.
MG_Bayan Ölgii - Bert en Mirian
In Bayan Ölgii komen we Bert en Mirian, de eerste andere Nederlandse overlanders, tegen. Zij zijn in hun “Blue Beast” Landcruiser 90 onderweg van Shanghai naar Amsterdam. (www.shanghaiamsterdam.com)